Fundatia Printului de Wales Romania – anunt

Fundatia Printul de Wales in parteneriat cu Universitatea Babes Bolyai ofera 70 de burse la cursuri de antreprenoriat, care vor avea loc la sediul universitatii din Cluj. Bursele se adreseaza cu precadere militarilor romani ce fac tranzitia spre viata civila si tinerilor sub 45 de ani din mediul rural care au sau doresc sa inceapa o afacere. Participantii vor primi Atestate profesionale din partea Universitatii Babes Bolyai.

Calendarul cursurilor va fi in perioada octombrie – decembrie 2018; bursierii vor avea oportunitatea de a participa la un curs modular intensiv, cu lectori experimentati si dedicati, care utilizeaza metode interactive specifice educatiei adultilor. Programul de formare va include teme precum: activitatea antreprenoriala (de la idee la oportunitatea de afaceri), planul de afaceri (planificare, buget, marketing, riscuri), branding si oportunitati de finantare a afacerii.

Fundatia Printul de Wales a lansat primul program in sprijinul militarilor romani in 2017 cand a sustinut trei militari raniti sa participe la Jocurile Invictus din Canada. Atunci, Printul Charles de Wales a dorit sa contribuie personal la achizitionarea de echipamente prostetice necesare militarilor romani. Ulterior, Fundatia Altetei Sale Regale in Romania a dezvolat acest program in dorinta de a sustine si militari ce parasesc armata si au nevoie de recalificare pentru o noua cariera in viata civila.

Cu o istorie remarcabilă, primul Colegiu Iezuit fiind creat în 1581, Universitatea Babes Bolyai este una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din Romania. Oferta educationala a universitatii reuneste peste 500 de programe la nivel de licenta si master in romana, engleza, germana si franceza. In acelasi timp, universitatea, prin Centrul de Formare Continua si Invatamant la distanta, ofera programe specifice pentru dezvoltarea profesională si personala a adultilor.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri persoanele interesate trebuie sa trimita un CV (o pagina A4) si o scrisoare de motivare (o pagina A4) direct catre Universitatea Babes Bolyai la urmatoarea adresa de email: secretariat.fcll@ubbcluj.ro