Fundația Prințul de Wales România

Fundația Prințul de Wales în parteneriat cu Universitatea Babeș Bolyai oferă ultimele 20 de burse  la cursuri de antreprenoriat!!

Felicitări absolvenților primului curs de antreprenoriat oferit de Fundația Prințul de Wales în parteneriat cu Universitatea Babeș Bolyai!

În luna noiembrie 2018, foști militari din Armata Română și tineri care trăiesc în mediul rural sau doresc să dezvolte o afacere în mediul rural au participat la un training intensiv de antreprenoriat, coordonat de Centrul de Formare Continuă, Învățământ la Distanță și cu Frecvență Redusă al Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Trainingul este foarte util și pentru cei care au nevoie să își consolideze abilitățile de management, de marketing și/sau de implementare de strategii, implicând formatori cu experiență în educația adulților. 

Acest proiect pilot este rezultatul colaborării de succes dintre Fundația Prințul de Wales și UBB, expresie a implicării universității în comunitate, prin dezvoltarea de programe de formare continuă de înaltă calitate. Într-adevăr, ca o universitate orientată world-class, UBB are dezvoltate toate cele trei misiuni principale: generarea de cunoaștere (prin cercetare), diseminarea cunoașterii (prin educație – predare/învățare) și utilizarea cunoașterii (prin transfer inovativ și outreach), recunoscute ca atare și în clasamentele internaționale ale universităților, unde UBB ocupă primul loc din țară. Punând cercetarea în centrul procesului academic, educația la UBB devine modernă, cu tehnici de predare/învățare interactive și cu servicii către comunitate inovative și cu un nivel ridicat de calitate.

Pornind de la acest profil academic competitiv al UBB și pentru a continua experiența de colaborare pozitivă , Fundația Prințul de Wales oferă încă 50 de burse pentru alte două serii de traininguri de antreprenoriat în cadrul UBB.

Pentru detalii și înscrieri vă rugăm să contactați Centrul de Formare Continuă, Învățământ la Distanță și cu Frecvență Redusă.

Data limită pentru înscrieri : 12.03.2019!.

Business Courses for Romanian Military at UBB

Telefon :0264-405-385
Email: secretariat.fcll@ubbcluj.ro